Julkaisualustamme uudistuu

Elinikäisen ohjauksen verkkolehden julkaisualusta uudistuu Jyväskylän ammattikorkeakoulun laajan julkaisusivustojen uudistuksen myötä syksyllä 2023 aikana. Julkaiseminen elinikäisen ohjauksen ja jatkuvan oppimisen teemoista jatkuu uudessa Jamk Arena -verkkolehdessä.

Tervetuloa lukijaksi ja kirjoittajaksi jatkossa Jamkin uusille julkaisualustoille!

Elo-verkkolehden sivustolla on julkaistu uusia artikkeleita vielä syksyllä 2023. Artikkeliehdotusten vastaanottaminen päättyi 9.8.2023. Sen jälkeen toimitettuja Jamkin asiantuntijoiden artikkeleita käsittelemme uudistetun julkaisualustan prosessin mukaisesti. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tiedottaa syksyllä 2023 uusista julkaisumahdollisuuksista.

Löydät nykyisen Elo-verkkolehden jatkossakin tästä samasta osoitteesta, ja kaikki artikkelit ovat luettavissa sivustollamme vielä useita vuosia uudistuksen jälkeenkin.

Lisätietoja Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisutoiminnasta: Jamkin julkaisut (jamk.fi)