Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Jyväskylän ammattikorkeakoulun verkkopalvelua https://verkkolehdet.jamk.fi ja on päivitetty 14.6.2024.

Jamkin verkkolehtisivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, joka pohjautuu  EU:n saavutettavuusdirektiiviin. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Havainnoimme sivuston saavutettavuuteen liittyviä epäkohtia esimerkiksi Siteimprove-ohjelman avulla ja korjaamme jatkuvasti sivustossa ja sen sisällössä havaittuja saavutettavuuspuutteita. Kunkin verkkolehden sisältöjen saavutettavuudesta vastaa toimituskunta.

Jamkin verkkolehtisivusto toimii WordPress-alustalla ja se on julkaistu vuonna 2011. Sivuston teknistä toteutusta on päivitetty vastaamaan paremmin saavutettavuusvaatimuksia marraskuussa 2023.

Saavutettavuuden kehittäminen

Haluamme kehittää Jamkin verkkopalveluiden käytettävyyttä ja ymmärrettävyyttä, jotta voimme palvella kaikkia verkkopalveluidemme käyttäjiä mahdollisimman hyvin ja tasavertaisesti. Työskentelemme Jamk verkkolehtisivuston saavutettavuuden parantamiseksi eri tavoin.

Digipalvelun saavutettavuuden tila:
Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö:
Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty

  1. Vuorovaikutteinen elementti ei vastaa vähimmäiskokoa tai -välistystä
  2. Värikontrasti ei vastaa kontrastia koskevaa vähimmäisvaatimusta

Palaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?
Kerro se meille: verkkolehdet(a)jamk.fi
Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000