OPKK ja Huippis vaihtoivat ajatuksia

OPKK-tiimiläiset Minna Kuutti & Outi Laitinen vierailivat Lahden ammattikorkeakoulussa marraskuun 2017 alussa Huippis-projektin kutsumana. FellmanniCampuksella Kirsi Kallioniemi ja Mika Vanhanen LAMKista sekä Petri Isoluoma ja Opri Grym Koulutuskeskus Salpauksesta kertoivat kehitetystä Huippuosaajan kasvupolku -mallista, Minna ja Outi vastavuoroisesti OPKK:n pilotoinneista.

Huippis on LAMKin sekä Salpauksen vuonna 2016 alkanut yhteistyöprojekti sujuvan opintopolun kehittämiseksi yläkoulusta ammatilliselle toiselle asteelle ja edelleen korkeakouluun. Kehittämistyön alustana on toiminut puualan koulutus.

Huippis-hankkeesta voit lukea lisää verkkosivulta http://www.lamk.fi/projektit/huippis/Sivut/default.aspx

Huippiksen esittely-PP:n löydät tästä.

Omalle polulle korkeakouluun -hankkeessa toteutetaan lukuvuoden 2017-18 aikana vastaavanlaista kehitystyötä sujuvan polun rakentamiseksi liiketalous- ja marata-alan toisen asteen opinnoista korkeakouluun. OPKK-kehykseen ei ole kuitenkaan sisällytetty perusastetta, kuten Huippis-hankkeessa.