ROn kehittämistyön hedelmät tarjolla Gaialla

Lukuvuoden 2016-2017 aikana hankkeessa panostettiin mm. toisen asteen ryhmänohjauksen kehittämiseen. Työtä tehtiin toimipistekohtaisesti, ja säännöllisin väliajoin kokoonnuttiin yhteen parin tunnin mittaisiin iltapäivän workshopeihin. Mukana näissä workshopeissa oli parisenkymmentä koulutuskuntayhtymän lukioiden sekä ammatillisen koulutuksen ryhmänohjaajaa ja opoa. Ohjelmassa olivat mm. vierailu TE-toimistoon sekä Valmetille. Valmetilla isäntien lisäksi mukana olivat myös Valio Oy:n sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin edustajat.

Toukokuun 2017 päätöstilaisuudessa Ravintolalaiva Gaialla toimipisteittäin esiteltiin kehittämistyön tulokset. Pääset tutustumaan kehittämistoimenpiteisiin seuraavista linkeistä:

Ammattiopiston toimenpiteitä

Lyseon lukion toimenpiteitä

Schildtin lukion toimenpiteitä