Tietoa Evolving Pedagogy -verkkolehdestä

Lehteämme on uudistettu ja Jamkin strategian mukaisesti, jos kirjoittajana on vähintään yksi Jamkin henkilökuntaan kuuluva, julkaisu on ilmainen, muutoin tieteellisistä vertaisartikkeleista peritään julkaisumaksu.

Evolving Pedagogy on laaja-alaisesti pedagogiikkaan erikoistunut verkkolehti, joka palvelee sekä kansainvälistä että kansallista yleisöä. Lehden monipuolinen tematiikka kattaa erilaisten innovatiivisten, oppimista edistävien pedagogisten aloitteiden tukemisen ja muuttuvien toimintaympäristöjen tarkastelun.

Lehdessä julkaistaan niin tutkimukseen- (Research Section) kuin käytäntöön (Pedagogy in Practice Section) pohjautuvia artikkeleita, jotka ovat avoimia julkaisuja. Tutkimuspohjaiset artikkelit käyvät läpi luottamuksellisen kaksoissokkovertaisarviointiprosessin. Käytäntöön pohjautuvat artikkelit arvioidaan toimituskunnassa.

Evolving Pedagogy verkkolehti on saanut 15.2.2022 Tieteellisten seurain valtuuskunnan rekisteröimän kansallisen vertaisarviointitunnuksen ja on sitoutunut noudattamaan tunnuksen käytölle asetettuja ehtoja. Verkkolehtemme tukee Jamkin Uudistuva Oppiminen nousevan vahvuusalan julkaisuja.

Otamme mielellämme vastaan ​​käsikirjoituksia eri koulutusasteen ja työelämän tutkijoilta ja toimijoilta sekä opettajaopiskelijoilta.

Julkaisukielinä ovat englanti/suomi.

Lehden kustantaja on Jamk Jyväskylän ammattikorkeakoulun Ammatillinen opettajakorkeakoulu.

Toimitusprosessi
Käytäntöön pohjautuvat artikkelit – toimitusprosessi
Tutkimusartikkelit – toimitusprosessi

 

Artikkeleiden rinnakkaistallentaminen

Kustantaja sallii artikkelien kirjoittajille artikkelin sisällöltään viimeisen version eli author´s accepted manuscript -version rinnakkaistallentamisen heidän omilla verkkosivuilleen sekä kirjoittajan oman organisaation julkaisuarkistoon. Rinnakkaistallenteeseen tulee liittää viittausohje alkuperäiseen julkaisuun sekä artikkelin pysyvä verkko-osoite eli URN-osoite muodossa:

”Alkuperäisen julkaisun pysyvä verkko-osoite http://urn.fi/urn:nbn:fi:jamk-issn-[tähän artikkelin oma urn-numero]”

URN-osoite löytyy kunkin artikkelin lopusta.