YFIn opiskelijaksi ilman pääsykokeita

Jyväskylän yliopiston Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen opiskelijavalinnoissa syksyllä 2017 maksimissaan 20 opiskelijaa otetaan opiskelemaan ilman pääsykoetta. Kiintiöpaikat varataan ylioppilaskirjoituksissa filosofian tai yhteiskuntaopin vähintään eximian tai laudaturin arvosanalla kirjoittaneille opiskelijoille.

Tule kuulemaan lisää YFIn järjestämään esittely- ja keskustelutilaisuuteen
8.11.2016 klo 15:15-17:00 Seminaarinmäelle, saliin S212 Seminarium-rakennukseen.

Tilaisuudessa esitellään hakeutumista opiskelijaksi ylioppilaskirjoitusten hyvän arvosanan perusteella, opettajaopintojen suoravalintaväylää YFIllä, laitoksen tulevia opetussuunnitelmia sekä laitoksen tarjoamaa Omalle polulle korkeakouluun -opetusta.

Mukaan keskustelemaan kutsutaan lukioiden opinto-ohjaajia sekä yhteiskuntatieteiden ja filosofian alojen opettajia.

Lämpimästi tervetuloa Seminaarinmäelle!
YFIn puolesta

Omalle polulle korkeakouluun -hanketiimi