Näe ympärilläsi maaseudun mahdollisuudet

Ideoita ja tietoa maaseudun liiketoimintamahdollisuuksista

Maamme pinta-alasta on 95% maaseutua ja siellä sijaitsevat lähes kaikki maamme uusiutuvat raaka-aineet.  Maaseutu tarjoaa hyvinvointia, aitoutta, turvallisuutta ja juuria monelle suomalaiselle. Maaseutuympäristön tarjoamat maisemalliset virkistysmahdollisuudet ovat mahdollisuus monenlaiselle yrittäjyydelle.

Verkkolehden 1/2020 artikkeleiden ajatuksena on esitellä maaseudun monipuolisten ja runsaiden luonnonvarojen hyödyntämiseen, tuotteistamiseen ja uudenlaisten palveluiden muotoiluun tietoa ja ideoita. Lukija saa ensituntuman kuhunkin teemaan ja vinkkejä lähteistä, joiden avulla voi syventää tietouttaan kiinnostuksensa mukaan.

Artikkeleiden taustalla on PÄMÄ- Päämäärätietoisesti uutta liiketoimintaa pohjoiseen Keski-Suomeen –hankkeen infotilaisuudet, joiden esityksistä ja materiaaleista artikkelit ovat pääosin koottu. PÄMÄ-infojen esitykset ja tallenteet löytyvät sivustolta: https://www.aitomaaseutu.fi/hankkeet/pama.

Artikkelit on saatavilla myös tallennettavina ja tulostettavina tietokortteina osoitteesta: aitomaaseutu.fi/pama-tietokortit

Toivon, että saat ammennettua tietoa ja ideoita itsellesi maaseudun monista liiketoimintamahdollisuuksista. Antoisia hetkiä artikkeleiden parissa!

– Hanna Kaihlajärvi, projektipäällikkö, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti

Rahoittajalogot eu, jamk, witas, hankelogo

URN: http://urn.fi/urn:nbn:fi:jamk-issn-2670-0980-10