Tervetuloa OSUVA-projektin sivuille!

OSUVA on Tekes-osarahoitteinen tutkimusprojekti, jossa tutkitaan osallistuvaa innovaatiotoimintaa ja sen johtamista edistäviä tekijöitä monialaisesti. Tutkimuskohteeksi on rajattu sosiaali- ja terveydenhuollon muutostilanteet.

Työorganisaatioina ja kumppaneina ovat Etelä-Karjalan Sosiaali- ja Terveyspiiri, Jyväskylän hoivapalveluyhdistys ry, Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut, Lappeenrannan kaupungin kasvatus- ja opetustoimi, Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin psykiatrian tulosalue, Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Perusturvakuntayhtymä Akseli sekä Vaasan kaupunki.

OSUVAn hyödyntäjäkumppaneita ovat Kuntaliitto, Lääkäriliitto, Super, Sairaanhoitajaliitto, Talentia, JHL sekä Tehy. Projektissa rakennetaan konkreettisia uudistuksia ja toimintatapojen muutoksia kiinteässä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Projektin tarkoituksena on tuottaa tutkittua tietoa osallistuvan innovaatiotoiminnan johtamisesta ja sen edistämiseen liittyvistä tekijöistä ja toimintavoista. Lisäksi tavoitteena on synnyttää aito innovaatiotoiminnan ja sen johtamisen tutkimisen sekä kehittämisen kumppanuusverkosto, jonka tavoitteena on sekä menetelmällinen että teoreettinen uuden luominen.

Kerro ajatuksistasi ja kommentoi kirjoituksiamme! Haluamme kannustaa lukijoita avoimeen vuorovaikutukseen ja osallistumiseen. Tervetuloa mukaan!

Jätä kommentti