Jussi Kaisto, rakennustekniikan lehtori, POKE

Toimintani hankkeessa

Olen ollut POKEn edustajana matematiikan ja rakennustekniikan ryhmissä.

Rakennustekniikan ryhmässä olen ollut mukana suunnittelemassa työpaikkaohjaajakoulutusta ja sorvannut POKEn työssäoppimispaikkalistaa opiskelijaystävällisemmäksi.

Olen järjestänyt muiden projektilaisten kanssa yhdessä useita Kiihdytyskaistan infotilaisuuksia POKEssa sekä opettajille että opiskelijoille. Olen ollut mukana myös POKEn yhteistoiminta-aikajärjestelmän ja jatko-opintokurssitarjottimen luomisessa.

Pokelaisten keväiset fysiikan labravierailut JAMKiin ovat olleet minun vastuullani. Ammattijkorkeakouluun pykiville olen järjestänyt preppauskurssin matemaattisista aineista.

Nämä asiat jäävät elämään hankkeen jälkeen

Työssäoppimispaikkalista on nyt parempi käyttää.

Keväiset vierailut JAMKiin ovat jääneet pysyväksi käytänteeksi ja näin kynnystä jatko-opintoihin hakeutumiseen madalletaan jatkossakin.

Keväisin jatketaan ammattikorkeakouluun pyrkiville suunnattua matematiikan preppauskurssia helpottamaan opiskelijan pääsyä jatko-opintoihin.

Kuinka hanketyö liittyy varsinaiseen työhöni?

Toimin itse opettajana ja pyrin kannustamaan eteviä opiskelijoita kaikin keinoin hakemaan jatko-opintoihin. Näin ollen nämä kaikki aiemmin mainitut asiat ovat hyvin lähellä omaa työtäni.

Jussi Kaisto, Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus