Euroguidance-toiminta ja Elo-verkkolehti aloittavat yhteistyön

CIMO-, Euroguidance- ja Elo-logotCIMOn Euroguidance-toiminta ja Elo-verkkolehti sopivat yhteistyön aloittamisesta 15.3.2013. Yhteistyön tiimoilta CIMOn Euroguidance-tiimi tuottaa verkkolehteen 3–4 ohjauksen eurooppalaista ulottuvuutta käsittelevää artikkelia vuodessa. Lisäksi CIMOn Euroguidance-edustaja, Mika Launikari, osallistuu Elo-verkkolehden toimituskuntatyöhön.

Vastaavasti CIMOn Euroguidance-tiimi edistää omalla toiminnallaan ja omissa verkostoissaan Elo-verkkolehden tunnettuutta, esimerkiksi tiedotteilla sähköpostilistoilla. Samoin CIMOn Euroguidance-tiimi pystyy tuottamaan yhteistyöverkostojensa kautta ruotsin- ja englanninkielistä artikkeliaineistoa verkkolehteen.

Täältä löydät tietoa CIMOn Euroguidance-toiminnasta ja täältä puolestaan lisätietoja Elo-verkkolehdestä.

 

Artikkelin julkaisemisen jälkeen Euroguidance-toiminta on siirtynyt Opetushallituksen vastuulle.